GOEXIT

Uutisia

Onnistuneet OR-Clean Oy:n yrityskaupat

OR-Clean Oy yrityskaupat Sain puhelun viime vuoden keväänä (vappuviikolla). Ystäväni ja yrittäjäkollegani Mika Alanen kertoi, että hänen sairautensa oli uusiutunut….

Onko yrityksen exitointi enää järkevää?

Korot nousevat – inflaatio laukkaa. Onko yrityksen exitointi enää mahdollista tai järkevää? Otsikon kysymys tuntuu olevan juuri nyt yksi yleisimmistä…

Yrityskaupan sudenkuopat

Yrityskaupan sudenkuopat Yrityskauppakonsultoinnissa on lopulta kyse yksinkertaisista asioista, tulee löytää sekä yhdistää yrityksestään luopuva yrittäjä ja sen ostamisesta kiinnostunut taho….

Miten rakentuu yrityskaupan myynti- ja markkinointiprosessi?

Miten rakentuu menestyksekkään yrityskaupan myynti- ja markkinointiprosessi? Yrityskauppakonsultoinnissa on lopulta kyse yksinkertaisista asioista, tulee löytää sekä yhdistää yrityksestään luopuva yrittäjä…

Onko henkilöstövajetta? Osta yritys!

Onko henkilöstövajetta? Osta yritys! Moni yrittäjä on törmännyt syksyn aikana aivan uuteen ongelmaan: hyviä työntekijöitä ei ole. Ei vain ole….

Yrityskaupan sudenkuopat

Yrityskaupan sudenkuopat Yrityskaupoilla on muutama klassinen sudenkuoppa, mitkä on mahdollista kiertää, mikäli ne tiedostaa hyvissä ajoin jo ennen yrityskaupoille lähtöä….